top of page

Financieringsinformatie

De financiering doen wij! Onze ambitie voor 2025 ruim 250 schapenhouders verbinden in de grootste boeren burger beweging van Nederland. Een sector transitie, energietransitie en maatschappelijke transitie vraagt een doordachte aanpak.

Een sterke financiering, en een gecoördineerde aanpak en uitrol.  

EnergyFarming pacht van jou de grond. Jij hebt hiermee een gezonde bedrijfsvoering naast de eigen schapenhouderij. De financiering van jouw EnergyFarm als ook de oprichting van de Cooperatieve EnergieBoerderij doen wij. Jij helpt ons in de gesprekken met jouw omgeving. Deze investering vragen wij van jou!

Wij maken vervolgens iedereen net zo enthousiast als wij al zijn. Energie is van ons allemaal. Dit delen wij graag uit bereikbaar, betaalbaar voor iedereen. EnergyFarming is als een warme jas in de winter. Het geeft jou en jouw omgeving bescherming tegen een volgende energie crisis. En het geeft jou en jouw gezin een stabiel basis inkomen. En het helpt jouw gemeente om de geldstromen in de regio te houden. En geen energie lek te hebben naar grote bedrijven buiten de regio, of zelfs buiten Nederland.

Zonnepanelen
bottom of page